Pantof Sport

Cosul meu Produse: 0Total: -
0786 51 09 97
Conectare
Adidasi fotbal de sala Joma Top Flex 301 negru-alb Sala

Adidasi fotbal de sala Joma Top Flex 301 negru-alb Sala


Cod produs: J1062800 Tabel marimi europene
Pret: 360 RON
381 RON
Descriere Recomanda unui prieten Evaluarile clientilor (0) Puneti o intrebare
  Visa Visa Electron MasterCard Maestro Fan Curier
  TVA inclus. Acceptam plata ramburs

  Informatii: Adidasi fotbal de sala Joma Top Flex 301 negru-alb Sala

  Top Flex 301 Black-white Sala


  Combina flexibilitatea cu potrivirea optima si stabilitatea. ?ncaltaminte flexibila pana in secunda in care ai nevoie sa fie stabila.
  Partea superioara este fabricata din piele foarte flexibila, de cea mai buna calitate. Interiorul include nylon de calitate si rezistenta superioara. Cu tehnologia PROTECTION in varf pentru sporirea rezistentei si a stabilitatii pentru sutare.
  Lamelele sunt fabricate din EVA natural pentru imbunatatirea amortizarii si absorbirea impactului pasilor. Branturile din EVA preformat se adapteaza la forma piciorului.
  Talpa este fabricata cu tehnologia DURABILITY. Cauciucul de inalta rezistenta intarzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viata utila a incaltamintei. Talpa este prevazuta cu linii de flexiune (tehnologia FLEXO) concepute ergonomic, pentru o tranzitie optima de la talon la varf in orice moment al mersului. ?n zona talonului, permite numai flexarea talpii, fara a afecta partea superioara, ceea ce asigura o sustinere mai buna si contribuie la un mers mai natural si comod. Prezinta sistemul ROTATION, o structura geometrica incorporata in talpa, care usureaza rotirile. Previne accidentarile in special la genunchi si la glezne.
  Talpa TURF PHYLON 2015 este realizata din Phylon preformat de 45 Shore. Aceasta contine cauciuc impartit in doua zone de densitate, mai scazuta spre varf si mai mare in partea centrala. Prezinta tehnologia PULSOR, un sistem de amortizare alcatuit dintr-un element din gel, care absoarbe impactul si favorizeaza impulsul in timpul alergarii.

  Tehnologii produs:

  -Durability
  Tehnologie care asigura o durabilitate mai mare a talpii, datorita cauciucului de inalta rezistenta, care intarzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viata utila a incaltamintei.

  -Flexo
  Sistem de linii de flexare dispuse ergonomic in talpa pentru a oferi cea mai buna tranzitie la fiecare pas de la talon la bombeu. La talon permite doar flexarea talpii, ceea ce se traduce prin sustinere mai buna si mers mai natural.

  -Protection
  Material care se utilizeaza in diferite zone ale incaltamintei, pentru imbunatatirea rezistentei si a durabilitatii.

  -Rotation
  Structura geometrica situata in talpa care faciliteaza rotirile. Previne accidentarile, in special cele la genunchi si glezne.

Alte informatii
Ajutor
Marimi Sitemap
Contul meu
Conectare Cum cumpar?
Pentru comenzi en-gross va rugam sa ne contactati.
facebook Visa Visa Electron MasterCard Maestro Fan Curier Acceptam plata ramburs
Copyright © Pantof Sport 2018 | Proiect realizat de Agentia de Publicitate Acid Love | ANPC Sus